Tuesday, 26 June 2012

majlis persandingan abang aku..

sebagaimana aku janji semalam...
hari ni aku akan update pasal majlis persandingan abang aku plak..

blurry plak..
tgk jam pukul berapa?? 1.30ptg... sandingnya pukul 2..
tgk ape yg amani lakukan skrg..

masih tido... punya lah susah aku nak kejut...


ni masa otw...
amani tak de mood..
sbb kena paksa bgn...

tepat2 sampai.. pengantin pon sampai...

penat juga jadi pengantin ni..
asyik kena senyum je

entah pape je gmbo aku amek.. tiang pon masuk..

sape2 nak tgk pelamin..
ni pelamin nya... sweet je..

makan2.. pengantin dah lapar....

yang pakai tudung tu mak andam nya..
aku dulu kawin pon guna dia..
kawan abg aku,.. huhuhu
yang sebelah tu.. pengapit perempuan...

selit skit gmbo pengantin..
sbb gmbo2 lain tak jelas muka dia,...

amani berlari2 di atas pentas...

ni aku tak tau kumpulan panca sitara mana...
menyibuk je soh aku amek gmbo... :p
erk... pesal ada amani plak....

penutupnya... gmbo kami sekeluarga....

2 comments:

  1. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 105 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    ReplyDelete
  2. pengantin cun la... cuma gambo x clear, sapa la yg amik gambo ni..

    ReplyDelete