Thursday, 3 May 2012

playground vs tamadun islam..

ehaaaaa... tak tau nak tulis tajuk ape...
boleh lah tu kan..
ni rentetan entry smlm...
masih berkisar cerita kat terengganu...

asal jumpa taman permainan je.. bapak dia kena benti..
tak kira lah kat tengah jalan sekali pon...
kalo tak mengamuk...

seronok nyaa....

ok...masa utk balik..
walau tak nak balik
aku pikul je....

 jom jalan2 taman tamadun islam plak...
aku selalu gak g sini..
tapi tak pernah masuk taman monumen dia...
ni aku nak try masuk..

amani selalu pandang lain bila amek gmbo...
ehm,... susah nak dpt gmbo lawa...

tu dia... dah sampai china.....

tu dia... makcik dah guling2 dalam bilik pameran....

gmbo skit bawah pokok kurma...
erk.. pokok kurma ke ni???
yelah kot...

banyak lg gmbo lain...
gmbo2 masjid yg ada...
tapi malas aku nak masuk kan....

ada plak lah taman dalam tamadun islam ni...

kalo balik terengganu..
mesti singgah mkn celup tepung ni..
kali ni 1st time mkn ketam..
selalu sotong dgn ikan je...
relax je.. amani tak layan aku pon..



gambar penutup..... ok bye..
kalo ada cerita aku update lagi ok...

3 comments:

  1. dh babab la mani nie.. hehehehe...

    ReplyDelete
  2. kan?? tulah... semua org ckp mcm tu

    ReplyDelete
  3. dah pandai nak buat 'peace' dah ye..:)

    ReplyDelete