Tuesday, 20 March 2012

nak baby lagi!!!!!

ok.. sebenarnya tak tau nak update ape...
so aku merepek2 jelah ye,...
sbb aku tgh sgt byk masa terluang...

korang nak tau tak... 
aku sejak dua menjak ni..
rasa mcm nak sgt ada baby lg...
sebab aku rasa rindu waktu pregnant...
serius.. tak tau kenapa..
aku suka saat2 pregnant....

plus sekarang.. aku rasa macam sunyi bila amani tak de...
yelah.. mak aku rajin beno nak jaga amani..
kadang2 mak aku nak balik kampung..
selalu aku cakap..
tak yah bawak amani...
tp mak aku nak bawak juga...
jadinya...
tinggal aku sorang2.....
tonggang terbalik joget kat umah....

lagi satu aku tak nak jarak terlalu jauh...
sbb aku tengok amani terlalu manja....

ingat2 nak preg tahun depan...
ekekekeke.. buweekkk :p
moga2 ada rezeki...

tahun ni susah skit...
sebab aku dgn husband tgh ada perkara penting nak urus..
hujung tahun depan baru selesai..
harap2 lepas semua dah settle down.. 
boleh lah amani dapat kawan baru...

1 comment:

  1. hehehe... niat yang baik Allah akan makbulkan..insyaAllah~

    ReplyDelete