Tuesday, 6 March 2012

masa untuk service kereta...

sementara ada masa ni...
aku sangat2 mahu update blog..
tapi tak de topik...
sooo... aku cite jelah pasal aku gi service kete tadi.....
baru balik ni... pukul 4 tadi...
mandi2 pastu terus update blog..

bos besar.... duduk belakang... cettt!! lawan tauke eh hang amani...

kat sini lah tmpt service kereta.....
nampak tu kereta2 yang ada.. kalo korang nak beli.. 
sila lah pilih... tu tmpt kereta yg nak di jual...

ni baru tempat service dia....

kete masuk spa.....
kesayangan laki aku ni....

tempat menunggu..... lawa kan sofa dia..
berkenan plak aku....

kete dah terbang.... yg pompuan tu kerani..
tgh kira2 bil... jgn mahal2 ye kak!!
wallet tgh diet ni...
sbb sabtu ni nak balik terengganu.. jenguk MIL..

Segan pekerja dia nak wat kerja...
maaf ye...

ape lah yg dia teropng....

poyo kan laki aku... aku yg suruh dia berlakon ni...

sian aku.. tak de org nak amek gmbo aku..
nasib ada cermin... boleh gak amek gmbo sendiri...
tgk kaki aku...
aku pakai selipar jamban je....
org service tu asyik tgk je...
elehh... suka aku r nak pakai selipar jepun ke ape...
janji senang aku nak langkah besar2...

ok lah... aku nak masak nasi goreng....

2 comments:

  1. salam kenal.. part menunggu kete diservis paling boring skali kan?..:)

    ReplyDelete
  2. wahhh... nak cuti sekolah ni kena service keter... sama la kami pun.... nak jalan jauh....

    ReplyDelete