Wednesday, 25 January 2012

rombongan merisik/meminang...

salam... susah betul skrg ni
nak curi masa untuk update blog...
sibuk bebeno aku ni....

ikutkan... aku tak suke update ptg2 mcm ni..
aku lg suke update blog pagi2...
sambil tu blh BW sekali...

ni aku nak cite pasal rombongan meminang abang aku...
bukan pinang abg aku..
tp kami yang hantar rombongan....

dapat kakak ipar lah aku tak lama lagi...
eekekekekekeke.... syok2...

yang baju coklat krim tu... wakil perempuan..
yang baju batik hitam tu.. wakil kami..
pak long aku... 

tepak sirih.. kelakar plak.. sebab kecik je... 
atas alasan ape org bg tepak sirih ni???

yang ni plak... cincin dgn duit tanda....
dua ni je yg kami bg.... 
tak de hantaran2 pon... sbb buat majlis ringkas je...
lupa plak.. ada lagi dua...

kek dgn buah... 
ni kira hadiah...

tadaaa.... memperkenalkan...
ni lah bakal kakak ipar aku.....

sarung cincin.. nenek aku yang sarungkan..
hormati org yg lebih tua.. hihih

ok selit gmbo aku... tapi gambar tak jadi..
belum ready lah....
nak kena org yg amek gmbo ni...

selit gmbo amani satu... tapi gambar aku plak tak ready...
tak kisah lah....'

 ehm... kalo tak de aral melintang 
dan di izinkan Allah...
majlis akan berlangsung bulan 6...

3 comments:

  1. simple & mudah. ramai orang zaman sekarang ni majlis tunang dah rupa macam majlis nikah, siap berpelamin segala..

    ReplyDelete
  2. puan wan habibah blh kol sy blk tak, sy nur solehah 011-11159209..urgent sgt2 ni pasal kes kecurian di rumah puan..sy nak mintak kerjasama dr puan..mungkin dpt membantu dalam kes sy sekarang ni..thnx

    ReplyDelete
  3. Simple jer.. majlis bertunang abgnya yer.. dan bakal kak ipar pun sweet jer.. :) Tahniah..

    ReplyDelete