Thursday, 26 January 2012

bodoh punya perompak....!!!!!!!!

entry ringkas dan pendek je...
nak luah kan rasa geram yang amat sgt...
korang2 ingt tak entry aku yg lepas2.. 
pasal umah aku kena rompak??

kan abes hilang semua barang2
termasuk ic....
nak jadi kan cerita ada sorang hamba Allah ni...
mesej aku  kat blog ni..
suruh aku call dia balik...

sbb dia kata ada something pasal kes curi tu..
hamba Allah ni keje kat satu hotel 
kat jugak lah dgn tempat aku...

dia kata ada orang check in hotel tu..
guna kad pengenalan aku...
tapi gambar nya dah di tukar gambar orang lain....
nama, no kad pengenalan dan alamat..
masih detail aku...
huawaaaa..
 sadis dan menyusah kan...

yang paling menduka cita kan...
mangkuk ayun ni yang check in hotel
guna nama aku,....

dia pegi rompak hotel tu...
abes barang dalam bilik hotel tu dia curi...
tak pasal2 aku ikut serta sebab dia masuk hotel guna
kad pengenalan aku...
bodoh bangang!!!!!!!!!!!

3 comments:

  1. BIAR BETULLLLLLLLL..
    bodh bagau punyer perompak...

    ReplyDelete
  2. ishkk.. melampau betul perompak tue.. x pasal2 sis yg kena tanggung akibat.. sabar ye sis..

    ReplyDelete
  3. huhu.. mmg dasyat betul perompak ni.. owhh..perompak ni pompuan la maknanya... ganasss

    ReplyDelete