Thursday, 1 December 2011

mak aik.... mahalnya,..

ni aku nak cite pasal 
servis kereta...

dah lama nak cite tp lupa je...

biasanya kami servis kat tmpt 
yg kami beli kereta tu..
tp 
kali ni..
kami service tempat lain
sbb tmpt biasa kami servis tu
tak bukak..
katanya pekerja dia lari....

biasanya kami servis dlm RM300 je..
huhuhu..

so masa pegi tmpt baru ni..
kami pon anggap dlm amount tu jugak lah...

sekalinya...
dekat RM600..
mak aikkk....
pada aku consider mahal lah
berbanding tempat aku selalu servis...

tak tau lah kalo korang rasa murah
n korang selalu servis lagi mahal dr tu..
huhhuhu

tp aku tak pernah lah kena semahal tu...
sbb aku pon bkn pakai kereta mewah pon..
kereta biasa2 je..

nmpk tak?? total dia.. RM568.40

alamak.. tak jelas plak... huhuhu..

8 comments:

  1. Br ni abah servis kena RM1000..adehhhh

    ReplyDelete
  2. ce servis tmpt pkcik sodara aku mau???
    tp aku xtaw la bpe kn.. huhuhu..
    kat chaya bahru..
    wat kt umah je.

    ReplyDelete
  3. mmber abg aq pun ade gak wat service2 kete nie..rase nye ok kot n mcm murah..kat area permas 9 tue tak ingat lak name kedai ape...

    ReplyDelete
  4. sib baik hubby yang uruskan semua ni. hihi..parah gak kan kalau dapat mahal camni

    ReplyDelete
  5. kak kan services kat mitsubishi jer..

    mmg kopak poket..
    tapi memadai kalau tak pernah ada masalah..

    syukur..

    ReplyDelete
  6. urmmm.. berganda jugak perbezaan harga dia..

    ReplyDelete
  7. kenkadang tu tengok barang yg ditukar... kalau biasa2x je murah tapi kalau banyak barang yg ditukar tu yg melambong harga... tak pe...sesekali manjakan setelah kita gunakan selalu kan...

    ReplyDelete
  8. biasa servis kete en hubby yg uruskan.. kalau sy pun mau terkezut berok tgk hrga berganda camtu.. huhu..

    ReplyDelete