Monday, 19 December 2011

hadiah harijadi utk buah hati kami...

fuhhhh....
tarik nafas...
dari pagi sampai skrg...
baru ada masa nak update blog...
sibuk betul bekerja sbgai bos di rumah...

16 dec aritu kan bufday amani yg pertama..
kami tak delah hadiah mahal2 nak bg kat amani...

cuma adalah sedikit tanda kenangan...

sape pandai?? 
teka cepat.....

hanya lah storybook...
tp kami ikhlas tau buat...

dalam dia mengandungi gambar amani..
dari bulan ke bulan..
selama 12 bulan pertama...

kenang - kenangan utk amani bila dia besar nanti...

ada lebih kurang 30 muka surat...

kami susun dan edit sendiri gambar2 ni..
pastu baru hantar kedai cuci...

nampak nya amani mcm suka hadiah kami ni..

confirm amani suke.....

8 comments:

  1. alaaa.. sweet lah hadiah tuh~ unik & sgt berharga.. dah besar nanti confirm dia terharu ngan hadiah tuh~

    ReplyDelete
  2. comelnyer...hadiah sgt2 bmakna ni

    ReplyDelete
  3. cumilnya... kreatif dan rajin kamu buat.. hhhaaaa... bagus gak kannn.. buat kenangan berharga bg amani..:)

    ReplyDelete
  4. letak gmbr aku n amani skali x??

    ReplyDelete
  5. wah cantik la.. gud idea.. leh la tiru idea nih utk my aqeef next month.. hiks..

    ReplyDelete