Thursday, 6 October 2011

mereka yg disekeliling aku....

aku ni sejak kawin 
dah tak berapa banyak kawan..

maksud aku yg rapat lah...
sbb aku lg selesa berkawan dgn laki aku..

tambah plak laki aku ni
jenis suke sibuk dgn aku...
nak g kedai beli surat khabar pon ajak aku....

tp aku bukan nak cite pasal laki aku..
aku nak cite pasal kawan2 alam maya aku...
dorang ni lah hari2 yg menyerikan hidup aku...

tmpt aku berkongsi pengalaman..
bertanya,... melepas kan geram...
dan macam...

mereka ni bukan lah aku kenal kat alamaya..
tp mmg aku kenal...
tinggal lagi.. 
kami berjauhan.... so kami byk berhubung kat alamaya jelah..... 

jom kite mula... dgn

-dia ni tinggal kat sabah... sbb laki dia bertugas kat sana....
-kawan sek rendah aku ni.....
-tmpt aku berkongsi pengalaman/bertanya soalan...

-dia ni lagi masa dahsyat... sbb dia skrg kat dubai...
-dulu ada je depan mata aku hari2... skrg ari2 jumpa kat fb je
-dia ni tmpt aku melepas kan geram dan amarah..
-dia ada anak twin... comel wey.... sorang dr twin dia dah cop utk aku.. eh salah..
utk anak aku..

-dia ni yg ari2 aku buli..
-baik wooo dia ni...
-rajin chat dgn aku... walau hmpir setiap hari jumpa

-dia ni makcik aku...
-hmpir setiap hari jugak chat dgn aku.... kikikiki
-kami gosip pasal ahli keluarga yg len... (ampun)

tu je kot.. ikut kan ramai lg..
tp yg wajib chat setiap hari.. adalah mereka2 ni....
sori ye kalo ada yg tertinggal.. jgn kecik hati..

saje je highlights pasal dorang.... 
sbb tak tau nak update ape... 


5 comments:

  1. woi..ko curik gambar aku...

    ReplyDelete
  2. jgn lah mention kat sini... kikikiki

    ReplyDelete
  3. yes yesss....glamernye akk!eh akk patut no.1 laa...

    ReplyDelete
  4. nasib ade teknologi canggih nih kan.. dapat jugak borak kat fb or blog.. saya pon ramai yg jumpe balik kawan2 lama kt alam maya nih~

    ReplyDelete
  5. woi bib apasal aku xde?? aku ni bkn kwn ko ke?? mentang2 lah aku tgh berpantang skrang ni... sampai hati ko lupekan aku.... lebih baik ko update balik blog ko ni... besok aku nk tgk taW!!!

    ReplyDelete