Friday, 21 October 2011

KENA CURI LAGIIIIII!!!!!!!!!!!!

Korang masih ingat tak dua entry aku 
yang lepas
satu pasal masa rumah aku kena rompak
satu lagi pasal aku dapat peringatan dari kecuaian aku

so lepas umah aku kena rompak....
aku dgn laki aku pon..
pegilah cari pokok bunga yang rimbun2 skit
utk letak atas pagar...
sbb nya umah aku dgn jiran sebelah tu.. 
rendah skit bentuk muka bumi

jadinya bila letak pokok bunga..
tak delah orang yang lalu lalang..
nmpk jelas dlm rumah kami

tp smlm.... time balik petang...
tetibe laki aku ckp....
"eh.. mana pasu bunga???"

huwaaaa..... cube korang tgk...

 lopong kan tgh2 tu....
asal nya kami beli 4 pokok...
si pencuri pokok ni
dah curi 2 pokok kat tgh2 tu....

pokok bunga yang lawa plak tu.. bunga nya lebat... 
satu warna purple satu lagi warna putih bunga nya.,,...

huwaaaaa!!!! jahatnya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sudah2 lah tu...
pokok bunga pon curi ke??????

10 comments:

  1. baik kau pindah je lah umah br...bhya tol...

    ReplyDelete
  2. uiskhhh, pasu pun nak rembat ek!

    betul kritikal kronik pencuri tu...

    tunggu lah balasan allah...huhu

    ReplyDelete
  3. pokok bunga pun kena sebatt???... hebat3x... tapi boleh pulak dia tinggalkan 2 pokok lagi... kira pencuri yg ada sikit iman lagi ni kot...Sabar yeee...

    *p/s: susah kalau org yang dah ringan tangan sangat ni....

    ReplyDelete
  4. beli pokok tu lagi lepas tu hendap sape curi. kalau org tu curi lagi la..hehehe

    ReplyDelete
  5. isk.. biar betol nih.. kena hati2 nih.. kalo curi pasu bunga tuh ok lagi.. takut nanti pencurik tuh pecah masuk rumah lagi.. jahat betol lah~

    ReplyDelete
  6. ya ampun....pokok bunga pon rembat???? adoii...tdesak sgt k hdup k malaysia ni..smpai brg2 cam tu pon nk curi,,, sme kes tdung am.. mmg lya tu... ekceli... lya dh nmpak org y curi tu pkai.... tu y kuar n3 tu kelmarin.. sbb u grm..igtkan mmg lupa tmpt ltk... kbetulan org y curi tu pindah dr kaw prumahan lya dlm akhir bulan lps... tu pon main cabut lari..sewa x byr.. tup2 tuhan nk tunjuk beberapa hari lps blh tserempak dgn dia kt bandar... kan dh kantoi... tp lya ni wk xtau je la.. mls2 nk gduh2 psl tu... sndiri tgung d akhirat.

    ReplyDelete
  7. alahai pasu bunga pun nk curi.. desperate betul pencuri tu.. huhu..

    ReplyDelete
  8. salam ziarah..
    wah.....
    sangat bengang bila yg keNA CURI TU benda y kita syg..
    pasu bunga tu........
    sampai hati..

    dik, thanks follow blog kak, salam kenal buat kamu

    ReplyDelete
  9. tuan tanah takda heng""""""""""kah......kah

    ReplyDelete